Hirdetés

Telepíthető a Radeon Software 16.8.1 Hotfix



|

Sok hibajavítást és Radeon RX 460 / 470 támogatást hozott a driver.

Hirdetés

Az AMD előző grafikus meghajtója súlyos problémákat okozott a Radeon RX 480 tulajdonosainál, remélhetően a hétfőn kiadott Radeon Software Crimson Edition 16.8.1 Hotfixszel már nem lesznek gondok. Az új driver elsőként megemlítendő érdekessége, hogy hivatalos támogatást kínál a múlt héten piacra került Radeon RX 470, továbbá a tegnap elérhetővé vált Radeon RX 460 modellekhez.


Hirdetés


A változtatási jegyzék szerint a friss illesztőprogrammal 50 MHz-nél jobban megemelhető az RX-kártyák memóriaórajele, CrossFire RX 480 konfigurációkon nem hasal el az Overwatch, szintén kétkártyás felállás esetén jobb a The Division és a DOTA2 teljesítménye, CrossFire profilt kapott az F1 2016, míg a Wolfenstein: The Old Blood jobb képkockasebességet kínál az RX 480 alatt.


Természetesen nem játékokkal kapcsolatos javításokat is hozott a 16.8.1 Hotfix: állítólag mostantól nem omlik össze GPU-gyorsított rendeléskor a Firefox, a driver jól jelenti le a Vulkan API verzióját az alkalmazásoknak, továbbá megbízhatóbbá vált a Radeon Software beépített frissítéskezelője.



Sajnos ismert hibák is akadnak bőven a meghajtóban, például egyes játékok nem indulnak el bekapcsolt AMD Gaming Evolved felület esetén, Vulkan API esetén a grafikai beállítások módosításakor leállhat gondolkodni a DOTA2, továbbá CrossFire és Hybrid Graphics esetén több játékban is rossz lehet a teljesítmény, vagy grafikus hibák léphetnek fel.


A Radeon Software Crimson Edition 16.8.1 Hotfix innen tölthető le, a Radeon HD 7750 és újabb grafikus kártyákat támogatja. Az APU termékekhez nem telepíthető, azokat momentán a 16.7.3 driverrel lehet működésre bírni.


(Forrás: AnandTech, AMD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.