Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 build 10532



|

Reszeltek a jobb egérgombos menükön, újdonságok az Edge böngészőben.

Hirdetés

A Microsoft nem feledkezett meg a Windows 10 önkéntes tesztelőiről, nemrég újabb előzetes kiadás vált elérhetővé a fast ringben lévő insiderek számára. A build 10532 jelzésű változat egyetlen gyorsan feltűnő újdonsága, hogy a szoftvercég munkatársai megint elkezdték reszelgetni a jobb egérgombos menüket, innentől kezdve nagyobb méretűek lesznek bennük lévő elemek. Egyelőre nem sikerült mindenhol implementálni a legújabb stílust, így alkalmazásonként változhat, hogy épp milyen kinézetű menü jelenik meg.

Hirdetés


Az új Windows 10 előzetesben az Edge böngésző friss változata dolgozik, sajnos a bővítmények támogatása még nem elérhető. Viszont újabb HTML5-ös funkciókat implementáltak a Microsoft programozói, az érdeklődő webfejlesztők itt tekinthetik át ezeket.


A legújabb Windows 10 előzetes két nagy ismert hibát tartalmaz: egyes eszközökön nem működik vele a Windows Hello, továbbá az előző buildhez hasonlóan ezen sem kell használni 64 bites Google Chrome böngészőt.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.