Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 10547



|

Több fontosabb reszelés is található az új szabadon tesztelhető verzióban.

Hirdetés

A Windows 10 első stabil verziójának kiadása óta nem kaptak sok szeretet az operációs rendszer instabil verzióit tesztelni kívánók, vagy legalábbis új buildek formájában ez nem nyilvánult meg. Pénteken a Microsoft végre elérhetővé tette a második előzetes buildet a fast ringben lévők számára.

Hirdetés


A build 10547 jelzésű kiadásban több feltűnő újítás is található: a korábbi 512 helyett a Start menü már 2048 elemet is képes kezelni, szintén a menüben három helyett már négy közepes méretű csempéből is állhatnak az oszlopok, továbbá kikapcsolható a bejelentkezési folyamatkor eddig kötelezően megjelenített háttérkép. Arról kék "hero" háttérképről van szó, amelyről senki sem gondolná, hogy Photoshop-munka helyett valódi fotó.


Az érintős eszközökkel rendelkezőknek jó hír, hogy táblagépes módban értelmesebben lehet snappelni egymás mellé az alkalmazások ablakait, továbbá reszeltek a virtuális billentyűzeten is.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.