Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14915



|

Már az insidereknél is működik a peer-to-peer frissítésletöltés.

Hirdetés

Szerda este megérkezett a Windows 10 következő nagy frissítésének második publikus előzetese, a fast ringben lévő insiderek már telepíthetik is a build 14915 jelzésű kiadást. A hírek szerint a Redstone 2 kódnevű javítócsomag felhasználók számára látható funkcionális újdonságainak listája többé-kevésbé már a múlt héten véglegesedett, ám egyelőre nem beszél ezekről a Microsoft.


Hirdetés


Az első Redstone 2 előzeteshez hasonlóan a ma kiadott buildben is a rendszermaggal kapcsolatos láthatatlan fejlesztések kapták a főszerepet, ezen túlmenően csak az előző kiadásban bemutatkozott problémák egy részét javították a programozók. Az Adobe Reader továbbra sem hajlandó elindulni a rendszeren, bár azon lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz hír.



Egyetlen érdekesebb újdonságot hozott a kiadás: mostantól az insider buildeket is seedelhetik egymásnak az interneten keresztül a tesztelők, azaz az operációs rendszer és az alkalmazások frissítései a Microsoft saját szerverei helyett idegenek számítógépeiről is érkezhetnek. A Windows Update speciális beállításainál kikapcsolható funkció még a Windows 10 tavaly novemberi frissítésében mutatkozott be, de az előzeteseket futtatók eddig nem vehették igénybe.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.