Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14959



|

A közeljövőben drámaian csökkenhet az új PC-s buildek letöltési mérete.

Hirdetés

A Windows 10 Creators Update múlt heti hivatalos bejelentésén arról volt, hogy még azon a héten megérkezhet a fast ringben lévő tesztelőknek az első látványosabb újításokat hozó előzetese. Ez nem történt meg, ráadásul a csütörtök este kiadott Windows 10 Insider Preview build 14959 sem hozott semmilyen nagy újdonságot, a múlt heti előzeteshez hasonlóan ez is csak egy hibajavító kiadás. Dona Sarkar szerint az operációs rendszer múlt héten demózott friss funkciói az elkövetkező hetekben kezdenek majd el csorogni a tesztelőkhöz, az insidereknek egyelőre be kell érniük a Paint 3D alkalmazás próbálgatásával


Hirdetés


A csütörtöki Windows 10 előzetes legnagyobb újítása, hogy az okostelefonos kiadása már a Microsoft Unified Update Platformján keresztül jut el a tesztelőkhöz. Az újfajta frissítési rendszer drámaian csökkentheti az újonnan kiadott buildek letöltési méretét, ugyanis a tesztelőknek már nem kell a komplett telepítőcsomagot letölteniük a frissítés előtt, csak az éppen futtatott és az újonnan kiadott build eltérő állományait. Eddig a változatlanul maradt fájlok is megtalálhatóak voltak a letöltésben.


(Forrás: Microsoft | Nyitókép: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.