Hirdetés

Telepíthető az első Windows 10 Redstone 2 előzetes



|

Tényleg nem kellett sokáig unatkozniuk az insidereknek.

Hirdetés

Pár napja a Microsoft közölte, hogy a nagyon közeli jövőben megérkezik a Windows 10 következő nagy frissítésének első publikus előzetese. Valóban nem kellett sokat várniuk a Windows Insider programban résztvevő tesztelőknek, a fast ringben lévők máris telepíthetik a Windows 10 Insider Preview build 14901-et.


Hirdetés


A vállalat tájékoztatása alapján a Redstone 2 kódnevű frissítés fejlesztési ciklusának első fázisában a OneCore rendszermag optimalizációjával és általános rendbe tételével foglalkoznak majd a programozók, így az elkövetkező pár hónapban a Windows Insiderek nem találkoznak majd látványos fejlesztésekkel. A kevésbé keménykalapos insiderek jobban járnak, ha átmenetileg átállnak a slow vagy release preview ring használatára.



A Windows 10 Insider Preview build 14901 motorháztető alatti fejlesztéseiről nem kaptunk információkat, ám annyi biztos, hogy az Adobe Reader nem indul el ezen a builden, továbbá átmenetileg a kenel debuggolás sem érhető el. A Windows Intézőbe viszont bekerült néhány információs üzenet, a Microsoftnál ugyanis azon gondolkodnak, hogy a jövőben ilyen módszerrel próbálhatnák tanítani a felhasználókat a különféle alkalmazások kezelésére.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.