Hirdetés

Telepíthető az ingyenes Remix OS for PC



|

Hivatalosan még csak alfa kiadás a számítógépekre szánt Android.

Hirdetés

A múlt héten nagy érdeklődést váltott ki a hírünk, amely szerint hamarosan elérhetővé fog válni az AMD és Intel processzoros számítógépekre tervezett Remix OS for PC. A teljesen ingyenesen használható operációs rendszer az ex-Google alkalmazottak által alapított Jide terméke, egy egeres-billentyűzetes kezelésre optimalizált Android-disztribúcióról van szó.

Hirdetés


Az előzetes tájékoztatásnak megfelelően ma elérhetővé vált az Remix OS 2.0, azonban egyelőre alfa verziónak titulálja a Jide, azaz csak hozzáértőknek javasolja a kipróbálását. Ettől függetlenül senki sem tud nagyon félresiklani vele, ugyanis nem kötelező telepíteni, a Linux Live CD-khez hasonlóan installáció nélkül is kipróbálható. Ebben a módban persze nem ment el semmilyen beállítást vagy állományt.


A telepítőkészlet közel 700 megabájt méretű, USB kulcsra a hozzá mellékelt Windowsos alkalmazással is felvarázsolható. A Remix OS for PC aktuális kiadása innen tölthető le.


(Forrás: LifeHacker)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.