Hirdetés

Teljes titkosításra kapcsolt a WhatsApp



|

Mostantól kizárólag a küldő és a címzett férhetnek az elküldött tartalmakhoz.

Hirdetés

Az elmúlt években a korábbinál is nagyobb tempóban vált digitálissá a világ, és így egyre nagyobb figyelem jut a biztonságnak és az adatvédelemnek. 

Hirdetés

Emiatt nem meglepő, hogy az üzenetküldők egyre inkább a teljes titkosítás felé hajlanak. Most a WhatsApp is bevezette a teljes titkosítást. 

A Facebook tulajdonában lévő üzenetküldőn a feladótól a címzettig már minden titkosítva van, legyen szó üzenetről, képről, videóról vagy hangjegyzetről - más nem férhet hozzá, csak a két eredeti fél. 

A frissítés miatt többé maga a WhatsApp sem tud belenézni az adatokba, és a módosítást minden egyes felhasználója számára aktiválta, platformtól függetlenül. 

Az Apple és az FBI hosszú vitája után időszerűnek tűnik a váltás. Vélhetően a hatóságok már kevésbé örülnek a döntésnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.