Hirdetés

Teljesen megújul a Windows Intéző



|

Könnyen elképzelhető, hogy modern alkalmazás lesz a következő változat.

Hirdetés

A Windows Intéző valamilyen formában a Windows 1.0 óta jelen van, azonban az elmúlt olyan két évtizedben meglepően kevés változtatást eszközölt benne a Microsoft. Az összességében legnagyobb ráncfelvarrást talán a Windows 8-ban kapta, de akkor sem funkcionalitás tekintetében újult meg, inkább csak a szalagos kezelőfelülete miatt tűnt jelentős előrelépésnek.

Hirdetés


Rajongói kérdésre a Microsoft egyik dizájnere a Twitteren most megerősítette, hogy már dolgoznak az Intéző "totális frissítésén", de várható megjelenéssel kapcsolatos információkat, egyéb részleteket nem osztott meg a projekt kapcsán. A kérdező konkrétan arra volt kíváncsi, hogy van-e bármiféle törekvés egy modern Intéző létrehozására, Peter Skillman erre válaszolt igennel.


Ebből fakadóan feltételezhető, hogy a következő Windows Intéző klasszikus asztali helyett már modern alkalmazás lesz, de ez persze spekuláció. Remek kérdés, hogy a Microsoft hajlandó lesz-e fontos új funkciókat implementálni az új kiadásba, például egy opcionális kétpaneles módnak feltehetően sokan örülnének.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.