Hirdetés

Teljesen megújul a Yahoo Mail



|

A 16. szülinapja alkalmából mindenhol ráncfelvarrást kap a levelező.

Hirdetés

16 éves lett a Yahoo Mail, a jeles alkalomból pedig új funkciókkal bővült a levelező, de kapott egy teljes ráncfelvarrást is. Az új rendszerben ezentúl párbeszédes nézetben is kezelhetjük a levelezéseket. Amint rávisszük az egeret egy konkrét üzenetre, akkor bukkannak fel az opciók, a bal oldali panel pedig teljesen elrejthető. 

Hirdetés

Bekerült az ingyenes verzióba néhány olyan elem is, ami eddig csak a 20 dolláros Mail Plusban volt. A Yahoo Mailben ezentúl eldobható e-mail címeket is gyárthatunk, használhatunk szűrőket a keresésben, és automatikusan továbbíthatjuk az üzeneteinket. Ami még jobb, hogy már 1 terabájtnyi tárhely áll a rendelkezésünkre. 

A Yahoo Mail ezentúl képes lesz mindig szépnek maradni, ugyanis a témákat kedvünk szerint cserélhetjük, akár a Flickr képeivel is - a beállítás mobilon is megmarad. A webes felület mellett megújul az iOS-es, az androidos és a Windows 8-as app is. Első körben a frissítések Amerikában, Angliában, Kanadában, Malajziában, Indiában, a Fülöp-szigeteken, Írországban, Új-Zélandon és Dél-Afrikában válnak elérhetővé, de hamarosan a többi régióban is megkapjuk őket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.