Hirdetés

Tényleg a Chrome beépülői futnak az Edge böngészőben



|

Sikerült a hivatalos bejelentés előtt megvizsgálni pár Edge-es kiterjesztést.

Hirdetés

Amolyan nyílt titok, hogy legkésőbb néhány héten belül bemutatkozik a Windows 10 Redstone publikus előzetesében a bővítményekkel turbózható Edge böngésző. A Microsoft már erősen készül a bővítmények bevezetésére, nemrég néhány órára elérhetővé vált az Edge beépülőket bemutató weblapja, ráadásul a rajta listázott három kiegészítőt (Microsoft Translator, Reddit Enhancement Suite, Mouse Gestures) le is tölthették az érdeklődők.

Hirdetés


A kérdéses kiterjesztések vizsgálata során gyorsan kiderült, hogy nem viccelt a Microsoft, mikor a meglévő Chrome beépülők gyors átírhatóságáról beszélt a fejlesztőknek. A vállalat gyakorlatilag lemásolta a Google böngészőjében használt programozási felületeket, pár prefix lecserélése és némi tweakelés után mindhárom beépülőt sikerült elindítani a Chrome-ban (bár a Mouse Gestures csak részben volt működőképes).


Ez mindenki számára remek hír, hiszen a fejlesztők tényleg pillanatok alatt működőképessé tehetik majd a meglévő Chrome-os beépülőiket a Microsoft Edge-ben, így a Windows 10 Redstone stabil változatának július végén várható kiadásakor máris nagy mennyiségű, népszerű bővítmény állhat majd a felhasználók rendelkezésére.


(Forrás: Bav0.com, WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.