Hirdetés

Tényleg eltűnik az Androidból az alkalmazások menü?



|

Egy új Google-videó is erre utal, de a vállalat szerint az nem számít előzetesnek.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben állandóan visszatérő pletyka, hogy az Android N-ben többé nem lesz alkalmazások menü, és minden app ikonja rajta lesz a kezdőképernyőn. 

Hirdetés

Ezzel ugyan picit az iOS-re hasonlítana az Android, de meg kell jegyezni, hogy sok gyártó már eleve törölte vagy kikapcsolhatóvá tette az alkalmazások menüt: többek között a Samsung, az LG, a Xiaomi és a Meizu. 

Az androidos belső körökben támogatják a változtatást, bár ez a felhasználókat megosztja. 

A Google Mapsről szóló egyik új videóban a kezelőfelületről már hiányzik az alkalmazások menügomb, mindez pedig passzol azokhoz az értesülésekhez, amelyek szerint az Android 7.0 kiadás előtti verziójában sincs. 

A Google időközben reagált a mostani hírekre, és azt állítja, hogy a videó pontatlanul ábrázolja az Android kezelőfelületét, és nem kell előzetesnek venni. 

Milyen lesz az Android N? Május 18-án kiderül, akkor indul az idei Google I/O. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.