Hirdetés

Tényleg senkinek nem kell a Twitter



|

14 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, miután kiderült, hogy minden érdeklődő visszalépett a felvásárlástól.

Hirdetés

A Twitter részvényárfolyama több mint 14 százalékot esett hétfőn, miután több jelentés is előkerült arról, hogy mindegyik érdeklődő letett a felvásárlásról, és gyakorlatilag tényleg senkinek nem kell a régóta küszködő vállalat. 

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy a Google megvenné a Twittert, az árfolyam gyors emelkedésbe kezdett, azonban most úgy tűnik, hogy sem az Alphabet, sem az Apple, sem a Disney, sem az utolsó esélyesnek tűnő Salesforce nem akar vételi ajánlatot tenni a cégért, noha a befektetési bankokkal korábban már dolgoztak ennek a tervein. 

A Bloomberg szerint végül egyik cég sem megy tovább, ennek hatására az árfolyam ismét meredek lejtőre került. 

A Twitter továbbra sem tudja növelni a felhasználói táborát és az árbevételét, és bár Jack Dorsey nem támogatta az értékesítés ötletét, a cég végül azt remélte, hogy október 27-ig meglesz a vevő. 

A Salesforce ugyan valószínű vásárlónak tűnt, Mark Benioff végül kénytelen volt védekező állásba váltani, miután több befektető is kétségét fejezte ki a felvásárlással kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.