Hirdetés

Térdre rogyott a Windows RT



|

Az ázsiai gyártók nagyon elégedetlenek a Windows 8 kistestvérével.

Hirdetés

Egyre gyakoribbak azok a jelentések, hogy a gyártók és az iparág nagyon elégedetlen a Windows RT-vel. A Digitimes ezúttal már tovább ment, és egyenesen a Hewlett-Packard elbukott rendszeréhez, a WebOS-hez hasonlította a Windows RT-t. Szerintük ezzel a Microsoft ugyanarra a sorsra jut, mint amire a HP, ugyanis a legtöbben már befejezték a fejlesztést a kapcsolódó termékekre. 

Miután nemrég az Acer elnöke azt hangoztatta, hogy nem tudja, van-e értelme foglalkozni a Windows RT-vel, újabb kiemelten rossz hír ez a mostani, Ázsiából érkező vélemény. A redmondiak ezidáig nem osztják a többiek meggyőződősét, szerintük ugyanis a Windows RT-re szükség van. 

A Microsoft olyannyira tiltakozik a bukás ellen, hogy nemrég még az Outlookot is beültette a rendszerbe, és oktatási kedvezményeket is biztosít egyes régiókban, vagy pedig árkedvezményeket a Surface RT-re. A tabletet ráadásul még frissíti is, Qualcomm lapkával és 4G-vel. A Microsoft egyelőre kitart a Windows RT és a Surface RT mellett, a gyártók már nem igazán. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.