Hirdetés

Terjeszkedik a Samsung reklámblokkolós böngészője



|

A Samsung böngészője már a régebbi Galaxy készülékeken is működik.

Hirdetés

A Samsung még februárban tette elérhetővé a saját böngészőjének a 4.0-s verzióját, amely sok fejlesztést kapott. 

Hirdetés

Akkor még kizárólag az újabb, Galaxy S6 és Galaxy Note 5 készülékeken volt használható az app, amely mostantól viszont a régebbi Galaxy eszközökön is működik. 

A felhasználók több korábbi csúcskészülékre is tudják telepíteni az új kiadást, még a Galaxy S4 és a Galaxy Note 3 is támogatottak. Valójában szinte minden készülék, ami legalább Android 5.0-t futtat. 

A Samsung Internet v4.0 egyik legjobb tulajdonsága az, hogy támogatja a reklámblokkoló kiegészítőket. Képes továbbá felugró ablakban lejátszani az online videókat, így a böngészés közben tovább folytatható. Van benne titkos böngészési mód is, ami elrejti az online aktivitást. 

Az érintett készülékekre a böngésző letölthető innen

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.