Hirdetés

Tesztelhető az Opera 11



|

Letölthető az Opera 11 alfája - a böngésző meglehetősen gyors, és már a kiegészítőket is támogatja.

Hirdetés

Ahogyan azt korábban jeleztük, megérkezett az Opera 11 - legalábbis ami a legelső, alfa verziót illeti. A legfőbb újítás a böngészőben az, hogy a sokat hiányolt kiegészítők előtt megnyílt az út; így ahogyan a Firefox, az Opera is képes lesz különböző minialkalmazások telepítésére, legyen szó fordítóprogramról, képlopóról, vagy bármi másról.

 

Az elmúlt pár napban a szemfülesek már kipróbálhatták az újdonságot, ugyanis elindult a publikus tesztfázis, az alfa verzióval. Az első visszajelzések és tapasztalatok alapján az Opera 11 meglehetősen gyors, és a Google Chrome nyomában jár.

 

Természetesen egy alfa változatú szoftverben számos hiba lehet, és fennáll az instabilitás veszélye, azonban az Opera 11 alfája egyelőre kellően stabilnak bizonyul. Ha valaki szeretné letesztelni, ne felejtsen el kedvenceiről és egyéb beállításairól mentést készíteni. A tesztverziónak szánt Opera 11 alfa innen letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.