Hirdetés

Tesztelhető a végleges Opera 11



|

Letölthető a vadiúj, számos újdonsággal rendelkező böngésző végleges változata.

Hirdetés

Az Opera 11 fejlesztői gyorsan dolgoznak: a forradalmi újdonságokat ígérő böngészőprogram alfáját október végén vehettük szemügyre, majd rá egy hónapra már a béta állapotú szoftver is megérkezett. Ezúttal már az RC, azaz a kiadás előtti változat vált elérhetővé.

 

Az alkalmazás legfőbb újdonsága, hogy támogatja a kiegészítők telepítését, de ezen felül számos extrát kínál a vadiúj böngésző. A teljesítménybeli gyorsulás már az első pillanatoktól érezhető, a címsort is sikerült biztonságosabbá tenni. Fejlődtek az Opera Unite alkalmazások, új a könyvjelző sor, bővült a HTML5-támogatás, van új e-mail-panel, csoportosíthatjuk a füleket; továbbá egy igencsak látványos vizuális interfészt készítettek az egérmozdulatokhoz. Ha lenyomva tartjuk a jobb egérgombot, felugrik egy felület, amely megmutatja, melyik irányba mozdulva mit csinál majd az Opera.

 

A meglehetősen gyors és tetszetős böngésző jelenleg 200 kiegészítő alkalmazással várja a felhasználókat. Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekre egyaránt elérhető a legfrissebb Opera 11. Az RC1 után egyébként szinte azonnal megérkezett a tovább javított RC2. Az új böngésző próbája mindenképp ajánlott! Letöltés az alábbi linken keresztül.

 

Frissítés:

Időközben megérkezett a böngésző végleges változata, amely az alábbi webcímen érhető el.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.