Hirdetés

Tesztelhető az Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn alfa



|

Az egyik legnépszerűbb ingyenes operációs rendszer, az Ubuntu elérte a 14.10-es verziószámot.

Hirdetés

Októberben érkezik meg a nyílt forráskódú operációs rendszer legújabb kiadása, ám már most lehetőségünk nyílik tesztelni a korai alfa verziót. Az egyik legnépszerűbb Linux-ra épülő OS, az Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn ugyan nem a fejlesztés fő ágába tartozó, Unity alapú klienst jelenti, így is számos népszerű build, például a Kubuntu, a Lubuntu, az Ubuntu GNOME, az Ubuntu Kylin, és az Ubuntu Cloud fájljait tartalmazza.

 

Hirdetés

 

Maguk a fejlesztők is felhívták a figyelmet, hogy aki egy stabil, minden körülmények között jól használható operációs rendszerre vágyik, az ne váltson az új verzióra. Az alfa kiadás lényege, hogy szélesebb körökben is kipróbálhassák és véleményt alkothassanak a szoftver legújabb javításairól és fejlesztéseiről. Az Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn korai buildek letöltéséhez erre az oldalra látogassatok el, aki pedig Windows mellé telepítené a nyílt forráskódú operációs rendszert, az cikkünkben találhat hasznos információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.