Hirdetés

Tesztpilótákra várnak a Firefox újdonságai



|

Bárki kipróbálhatja a böngésző egyes kísérleti fejlesztéseit.

Hirdetés

A mai napon a Mozilla újraindította a Test Pilot programját, amelynek keretében az érdeklődő felhasználók kipróbálhatják a Firefox egyes fejlesztéseit. Ezek az újdonságok a már működőképes implementációjuk ellenére nem feltétlenül kerülnek majd be a böngészőbe, a Mozilla inkább azt kívánja felmérni, hogy tetszenek-e a javasolt újítások a felhasználóknak, mennyi igény van azokra.

Hirdetés


A Test Pilot program előnyös tulajdonsága, hogy a Firefox stabil kiadásával is kompatibilis, nem kell fejlesztői vagy béta verziót telepíteni a böngészőből. Az érdeklődőknek csak egy Firefox-fiókra van szükségük, a kísérleti fejlesztéseket a Test Pilot kiegészítőn keresztül kapják meg.


Jelenleg háromféle újdonságot próbálgathatnak a tesztelők. Az Activity Stream az "Új lap" oldalt cseréli le egy személyre szabott nyitóoldalra, a felhasználók ezen a leggyakrabban látogatott webhelyek hírei mellett néhány könyvjelzőjüket láthatják. A Tab Center átköltözteti a böngészőfüleket egy oldalsávba, míg a Universal Search javasolt weblapokat jelenít meg a címsorba való gépeléskor.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.