Hirdetés

Thunderbolt RAID meghajtó a Lacie-től



|

Legkevesebb 700 dollár a szupergyors és biztonságos Mac háttértár.

Hirdetés

Jelenleg a Thunderbolt a munkaállomásokban alkalmazható leggyorsabb csatlakozás, melyet jobbára Mac rendszereken használhatunk. (Már nem kizárólagosan, az Acer Aspire S5 is megkapta az Intel Thunderbolt csatolót.) A tárolóiról főként Amerikában ismert Lacie most új meghajtótömbbel jelentkezik, mellyel extra igények is kielégíthetők.

 

 

A LaCie 2big akár 327 MB/s átviteli sebességre is képes, amit két 7200-as fordulatszámú SATA meghajtó RAID tömbbe kapcsolásával ér el – hogy a biztonságos RAID 1-et vagy a gyorsabb RAID 0-át választjuk, az rajtunk áll. Egy 4 TB-os meghajtó ára közel 700 dollár, de kapható 6 TB-os változat is és a megfelelő merevlemezek megjelenésével nagyobb is. A méregdrága, ugyanakkor szupergyors háttértárakból akár 6 is összekapcsolható – további részletek a MacWorld cikkében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.