Hirdetés

Tisztán is telepíthető az őszi frissítéses Windows 10



|

A Media Creation Toolal készíthető bootolható telepítőkészlet.

Hirdetés

Magyar idő szerint csütörtök estefelé világszerte megkezdődött a Windows 10 nagy őszi frissítésének elérhetővé tétele, bár a hálózati problémák elkerülése érdekében nem mindenkinél vált azonnal elérhetővé a Threshold 2 kódnevű frissítés. Nem kell aggódni, néhány napon belül az összes felhasználóhoz meg fog érkezni.

Hirdetés


Természetesen előfordulhat, hogy valaki szeretné inkább tisztán újratelepíteni az egész operációs rendszert, számukra is akad egy jó hírünk: az innen letölthető Media Creation Tool szoftverrel már a Threshold 2 frissítéssel egybegyúrt Windows 10 ISO érkezik meg a számítógépre.


Végül megemlítenénk, hogy a Windows 7 / 8.1 rendszerekről ingyenesen Windows 10-re frissített felhasználók is képesek tisztán újratelepíteni az operációs rendszert. Az installáció során át kell ugraniuk a termékkulcs megadását, az első bejelentkezés után a Windows 10 automatikusan aktiválni fogja magát.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.