Hirdetés

Titkolja a hátralévő üzemidőt az új macOS



|

Gond van az új MacBook Pro üzemidejével, az Apple azonban egyelőre csak elrejtette a hátralévő üzemidő kijelzését.

Hirdetés

Októberben érkezett meg az új MacBook Pro, és viszonylag hamar elkezdtek a felhasználók panaszkodni az üzemidejére. Az Apple több mint 10 órát ígért minden új modellhez, azonban ennek a közelébe sem érnek egyes felhasználók gépei. 

Hirdetés

A macOS Sierra 10.12.2-es verziójában az Apple a kellemetlenséget azzal enyhíti, hogy többé nem írja ki a menüsávban a hátralévő várható üzemidőt. 

A jelzést egyszerűen törölte az Apple a rendszerből, így innentől kezdve csak a százalékos töltöttségi értékre lehet hagyatkozni. A módosítást nem említi az Apple a változtatási listában, a 9to5Mac forrásai szerint azonban a cég szerint pontatlan a visszaszámláló, ami az Intel processzorok változó teljesítményi módjainak köszönhető. 

Sokan persze elégedetlenek a magyarázattal, főleg azért, mert a MacBook Pro üzemideje ettől még nem lett jobb. Többen azt jelentették, hogy a visszaszámláló ráadásul pontosan jósolta meg a hátralévő üzemidőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.