Hirdetés

Titok a Windows 10 frissítéseinek tartalma



|

A Microsoft csak egyes esetekben fog beszámolni a változtatásokról.

Hirdetés

A Microsoft egészen eddig elfogadható munkát végzett annak érdekében, hogy az érdeklődő felhasználók képet alkothassanak a számítógépükre telepített frissítések újdonságairól. Sajnos ez a Windows 10-től kezdődően megváltozott: nem hogy letiltani nem lehet a patchek automatikus telepítését, de azt sem lehet majd tudni, hogy azok milyen hibákat javítanak az operációs rendszerben.

Hirdetés


A Microsoft nem adott előzetes tájékoztatást erről a változásról, csak az tűnt fel többek számára, hogy a Windows 10-hez eddig kiadott kumulatív frissítések tartalmáról nem jelent meg érdemi információ a Microsoft weboldalán. A The Register megkereste emiatt a vállalatot, ekkor derült ki, hogy mostantól a szükségtelennek tűnő titkolózás lesz a szokásos üzletmenet.


A Microsoft sajtóosztálya szerint egyes javításokat ettől függetlenül reklámozni fognak majd, ám feltehetően csak a fontos funkcionális újdonságokat hozó patchek esetében lehet extra promócióra számítani.


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.