Hirdetés

Titokzatos fejlesztés az Instagramon



|

HD minőségű képek jelentek meg az Instagramon, a kommunikációról azonban elfelejtkezett a cég.

Hirdetés

Az Instagram napjaink egyik legnépszerűbb közösségi oldala, bár a hagyományoktól eltérően a szolgáltatás gerincét a képek megosztása jelenti. A jelenleg elérhető 1:1 arányú, 640 p-s anyagok felett azonban valljuk be, eljárt már az idő, így a vezető szerep megtartásához gyors fejlesztésekre lenne szükség. Úgy néz ki, ezt az oldal mögött álló cég is felismerte, immáron 1080 pixeles felbontású, a korábbiaknál háromszor részletesebb formában tárolja az Instagram a képeket.

 

Hirdetés

 

Meglepő, de a hivatalos kommunikációban erről egyetlen szó sem esett. A jobb minőségű fotók egyelőre az Android és iOS felhasználók számára érhetők el, mint azt több felhasználó és a témával foglalkozó weboldal is felfedezte. A hagyományos webes megjelenésnél egyelőre meg kell elégednünk a régi 640p-s felbontással, a forráskódba beletúrva azonban sikerült kideríteni, már itt is hozzáférhetőek az 1080 p-s képek hivatkozásai.

 

 

A változtatás természetesen mindenképpen üdvözlendő, hiszen manapság egy jobb fajta mobiltelefonban is komoly minőségű fényképező lapul, a feltöltött képek pedig az eddiginél jobban visszaadják majd a valóságot. Kétségeink csak hazánkhoz hasonló országok esetében támadhatnak, ahol a mobil adatforgalom díjszabása még mindig a csillagos eget verdesi, így nagyobb mennyiségű fotó böngészésével hamar elérhetjük a limitet. Reméljük, erre is talál valamilyen megoldást az Instagram, és hamarosan egy hivatalos bejelentéssel erősítik meg, a jobb minőségű képek megjelenése nem csak egy tünékeny illúzió volt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.