Hirdetés

Tíz jó mobiljáték a hűvös őszi estékre



|

Összegyűjtöttünk tíz, talán kevésbé ismert, de tartalmas programot Android és iOS tulajoknak.

Hirdetés

Egy jó mobiljátékot találni manapság nem könnyű feladat, az Apple és a Google hatalmas választékát lehetetlen áttekinteni, ha nem célirányosan keresünk valamit. A teljesség igénye nélkül ezért összeszedtünk nektek tíz érdekes programot az elmúlt időszak terméséből, hogy legyen mivel elütni az időt, akár néhány perces, akár több napos szórakozásra vágytok.

Hirdetés

Freeze! 2 - Brothers - iOS, Android - 1,99$
Szemgolyókkal kell az elemeket forgatva és a gravitációt időnként "lefagyasztva" kijutni a trükkös cellákból, stílusos körítés mellett.

Mucho Tacho - iOS, Android - Ingyenes
Egy igazi klikkfesztivál és némi menedzsment keveréke, ahol éttermeket veszünk, szószokat keverünk és eszméletlen mennyiségű tacot készítünk.

Unkilled - iOS, Android - Ingyenes
A Dead Trigger fejlesztőinek új játékában hordányi zombit kell levadásznunk változatos fegyverekkel, remek grafikai megoldásokkal.

Mister Smith and His Adventures - iOS - Ingyenes
Mister Smithként teljesen hétköznapi kérdésekre válaszolva gyűjtünk pontokat több kategóriában, néhol humoros szövegekkel és elgondolkodtató konklúziókkal kísérve.

PewDiePie: Legend of the Brofist - iOS, Android - 4,99$
Ha nem utálod a legnépszerűbb YouTubert, akkor a rengeteg belsős poénnal feldobott, pixeles, helyenként nehéz platformerjét érdemes kipróbálnod.

I Am Bread - iOS - 4,99$
Egy kenyérszeletet irányitani frusztráló, ám valamilyen bizarr okból mégis szórakoztató - a móka most már iOS-en is elérhető.

HoPiKo - iOS, Android - 3,99$
Egy játékkonzolt megtámadó vírussal szemben kell felvennünk a harcot ebben a platformerben, ahol minden elkésett mozdulat azonnali bukást jelent.

Star Wars: Uprising - iOS, Android - Ingyenes
A Jedi visszatér után játszódó multiplayer akció-RPG története része a hivatalos Star Wars kánonnak, úgyhogy a Battlefront megjelenéséig egészen jól el lehet ütni vele az időt.

SPL-T - iOS - 2,99$
A Simogo új puzzle játéka nem szól másról, mint négyzetek és téglalapok felosztásáról, azonban hihetetlenül nehéz és addiktív tud lenni.

Land Sliders - iOS - Ingyenes
Ez most nem egy runner, hanem egy slider: a programban változatos lényeket vagy eszközöket irányítva kell begyűjtenünk a világokban elrejtett kincseket.

Ha ennyi nem volt elég, korábbi összeállításunkban további remek játékokat találhatsz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.