Hirdetés

Több Java-programozó kell



|

A Sun ingyenes Java fejlesztői és Solaris üzemeltetői tanfolyamot hirdet

Hirdetés

A cég a jelentkezők szakmai felkészültségi szintje, eddigi tapasztalatai, nyitottságuk és érdeklődésük alapján választja ki azt a 12-12 főt, akik számára a 8 hetes intenzív továbbképzést ingyenesen biztosítja. A meghallgatásokra június-júliusban kerül sor, pályázni június 15-ig lehet.

A Sun Microsystems Kft. jelen kezdeményezése arra irányul, hogy a kiválasztott, megfelelő alapismeretekkel rendelkező szakembereknek rövid idő alatt, a munkaerőpiacon ma keresett szaktudást és kihívást jelentő feladatokat biztosítson. Amellett, hogy a szaktudás megszerzésének költségeit – ami a jelenlegi listaáron 2,5 millió forint – a cég fizeti, szerződésben vállalja, hogy a tanfolyamot sikeresen elvégzők számára, legalább egy évig a Sunnál, vagy a Sun valamely partnervállalatánál munkalehetőséget biztosít. A szerződésben a résztvevők is vállalják, hogy ezzel a munkalehetőséggel élni fognak.

A hazai állásportálok, sajtóhirdetések, újságcikkek, valamint a személyes tapasztalatok alapján megállapítható, hogy az utóbbi években jelentősen nőtt a Java/J2EE programozók iránti kereslet a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon. Az említett példák között találhatók olyan hirdetések is, amelyek egyszerre több tucat Java-programozó számára kínálnak munkalehetőséget. Mindemelett külföldre, Ausztriába és az Egyesült Királyságba is keresnek magyarországi Java fejlesztőket. A Java EE Mesterkurzuson a kiválasztott résztvevők elmélyült elméleti és gyakorlati képzést kapnak többek között olyan témákban, mint az objektum-orientált tervezés UML-lel, J2EE alkalmazásfejlesztés NetBeans használattal, webkomponens- és EJB 3 alapú komponensfejlesztés, XML technológiák és biztonságos webszolgáltatás fejlesztés.

A Solaris Mesterkurzuson a résztvevők képzést kapnak különálló Sun Solaris, LAN-ba kapcsolt Sun Solaris, valamint nagymegbízhatóságú szerverek üzemeltetése, vállalati szintű storage és backup menedzsment témákban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.