Hirdetés

Több nyelven is tud a Samsung Bixbyje



|

A hírek szerint a startnál több nyelvet támogat majd a Samsung Bixby, mint a Google Assistant.

Hirdetés

Bár a Samsung sokáig le volt maradva az asszisztensek világában az S Voice-szal, a Viv felvásárlása után nyeregbe került, és a jelek szerint egy olyan mesterséges intelligencia-alapú asszisztenst ad majd a Galaxy S8-hoz, amely menet közben képes kódot írni az ismeretlen lekérésekre is. 

Hirdetés

A Bixby dél-koreai értesülések alapján már induláskor 7-8 nyelven ért majd, többek között kínaiul. Ez azt jelenti, hogy több nyelven tud, mint a Google Assistant (5), de kevesebbet támogat, mint a Siri. 

A Bixby asszisztens a pletykák alapján egy külön fizikai gombot is kap majd a Galaxy S8-on, vagyis a Samsung nagyon fontosnak állítja be az AI-alapú segédet. 

A Galaxy S8 teljes kezelőfelületén ott rejtőzhet a Bixby, amely az appokban, és később az IoT-alapú otthoni eszközökben is elérhető lesz. 

A jövőbeli fejlesztéseket a Samsung a Google szakembereivel közösen végzi majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.