Hirdetés

Többé nem fut az Android a Windows 10 Mobile-on



|

A Microsoftnak nem tetszett, hogy az Android is futtatható volt a készülékein.

Hirdetés

Ha valaki elég ügyes lett volna, és a megfelelő eszközökkel próbálkozott volna, akkor az Android rendszert futtathatta volna a Windows 10 Mobile-alapú készülékén. 

Hirdetés

Sok a feltételes mód, és nem véletlen. A Microsoftnak nem igazán tetszett az, hogy egy hiba miatt minderre lehetőség volt. 

Egyik oldalról a sok androidos app csábító lett volna a felhasználóknak, a másik részről pedig a robotos rendszert kevésbé tartja biztonságosnak a Microsoft, mint a Windows Phone-t. 

A hibára bizonyítékként egy Nokia Lumia 830 tűnt fel egy videón, és Android 5.0.2 futott rajta. 

A Microsoft kijavítja a szóban forgó hibát, emiatt pedig a Windows 10 Mobile jövőbeli verziói már nem teszik lehetővé az Android futtatását. 

Sajnos még ha ettől el is tekintenének Redmondban, akkor is olyan speciális eszközökre van szükség az Android futtatásához, ami csak a Microsoftnak van meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.