Hirdetés

Tölthető a CCleaner 4.0



|

Már duplikált fájlok is kereshetőek a takarítóval.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt elérhetővé vált a Windowson rendkívül népszerű CCleaner rendszertisztító negyedik főverziója, amely ugyan világmegváltó funkcionalitásokat nem hozott, ám különösen az ingyenessége miatt nincs értelme nem frissíteni a legújabb változatra.


A program legnagyobb újdonságát a duplikált fájlok keresésére használható eszköze jelenti, míg a fizetős Pro változatot használók egyrészt a webböngésző becsukásakor automatikus is futtathatnak rendszertisztítást, másrészt pedig a CCleanert a háttérbe száműzve teljesen automatizálhatják a komplett takarítást.


További főbb újdonságok: frissített grafikus megjelenés, megreformált belső architektúra és tweakek a jobb általános teljesítmény érdekében, gyorsabb regisztrációs adatbázis takarítás és szabad hely felülírás, optimalizált 64 bites buildek Windows 7 / 8 rendszerekhez, Avast Antivirus 8 / Photoshop CS6 / Samsung Kies / Real Player 16 takarításának támogatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.