Hirdetés

Tölthető a LineageOS



|

Elérhetővé váltak a LineageOS első hivatalos buildjei - összesen több mint 80 eszköz lesz támogatott.

Hirdetés

A CyanogenMod korábbi fejlesztői átálltak az új LineageOS projektre, amelynek most befutottak az első hivatalos buildjei. 

Hirdetés

A nem hivatalos buildek egy ideje már elérhetőek, most viszont a valódi, hivatalos verziók érkeztek meg. 

Az első támogatott készülékek között a Google Nexus 5X és Nexus 6P, a Motorola Moto G4 és G4 Plus, a Moto X Pure Edition (2015), a Moto E, a Nextbit Robin, a OnePlus One, a Samsung Galaxy S3, a Xiaomi Redmi 1S és Mi 3, Mi 4 találhatóak - végül azonban több mint 80 eszközhöz lesz hivatalos build. 

Sok újdonságot egyelőre nem kínál a LineageOS: a 14.1 az Android 7.1-re épül, és ott folytatja, ahol a CyanogenMod 14.1 abbahagyta. A logó persze új, a frissítések pedig hetente érkeznek majd. 

A Cyanogen Inc többé nem foglalkozik operációs rendszerekkel, mostanában inkább androidos kiegészítőkre koncentrál a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.