Hirdetés

Tölthető a Windows 10 Insider Preview build 14385



|

Szombaton vált elérhetővé a több száz hibát javító build.

Hirdetés

Most már látványosan a hajrájába érkezett a Windows 10 Anniversary Update fejlesztése, a Microsoft szokatlan módon szombaton tette elérhetővé a legújabb előzetest a fast ringes tesztelőknek. A mobilokra és számítógépekre is elérhető build 14385 több száz apró-cseprő hibát javít a múlt csütörtökön kiadott 14383-as buildhez képest.


Hirdetés


A számítógépes előzetes érdekesebb hibajavításai közül kiemelendő, hogy mostantól remélhetően nem fog összeomlani lejátszás közben a Spotify, helyesen jelenik meg a maximalizált méretben a Chrome ablaka, javult a Surface gépek akkus üzemideje, eltűnt a build aktivációjának lejárására tévesen figyelmeztető értesítés, továbbá az elvárt módon jeleníti meg az AdBlock Plus és LastPass környezeti menüit az Edge.



Az aktuális előzetessel kapcsolatos további részletekre kíváncsiak a Microsoft angol nyelvű blogbejegyzésében tájékozódhatnak. A Windows 10-re már csak július 29-ig frissíthetnek ingyen a Windows 7 /8.x rendszerű számítógépekkel rendelkezők, az Anniversary Update stabil változata pedig augusztus másodikán jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.