Hirdetés

Tölthető az AMD Catalyst 15.10 Beta



|

Többek közt optimalizációkat tartalmaz az Ashes of the Singularityhez.

Hirdetés

Az AMD kicsit aktivizálta magát, legalábbis ami a béta állapotú illesztőprogramokat illeti. Megérkezett a Catalyst 15.10 Beta, amit mindenkinek érdemes lehet letölteni. 

Hirdetés

A játékosok számára fontos, hogy az új driver kijavít néhány problémát a Star Wars: Battlefront Beta című alkotással kapcsolatban, illetve minőségbeli és teljesítménybeli optimalizációkat tartalmaz az Ashes of the Singularityhez DirectX 12 módban. 

A driver egy szokatlan hibát is orvosol, vagyis egy összeomlást, ami olyankor következett be, amikor egy miniatűr webböngészős ablakot kinagyított valaki, 4K-s YouTube-tartalommal. 

Megoldódott egy további probléma is, ami a Cyberlink PowerDVD lejátszásával kapcsolatos, 3D-s megjelenítőkön, HDMI-n keresztül. 

A Catalyst 15.10 Beta innen tölthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.