Hirdetés

Tölthető az Android 7.1 második előzetese



|

Többek között a Nexus 6P és a Nexus 5X készülékekre is tölthető az új és egyben utolsó fejlesztői előzetes.

Hirdetés

A Google kiadta az Android 7.1 második fejlesztői előzetesét, amely egyben az utolsó is. Több olyan apróságot is tartalmaz, amely a végleges Android 7.1.1-ben lesz benne. 

Hirdetés

A második Android 7.1 előzetes jelenleg a Huawei Nexus 6P, az LG Nexus 5X, a Nexus 9 és a Pixel C eszközökre tölthető le. Ezt követően már a végleges Android 7.1.1 érkezik. 

A Google szerint a mostani kiadás közel végleges kezelőfelületet és rendszerviselkedést biztosít, a legújabb hibajavításokkal és optimalizációkkal a rendszerben és a Google-féle appokban. 

Természetesen az új funkciók és API-k ezúttal is elérhetőek, így a kerek ikonok iránti támogatás és a gyorsgombok is. Az SDK build is frissült, illetve a platformeszközök. 

Aki benne van a béta programban, az a következő hetekben automatikusan kapja meg a második fejlesztői előzetest. Ez egyébként manuálisan már most is letölthető és telepíthető. 

Az Android 7.1.1 végleges kiadása valamikor decemberben érkezik meg a támogatott készülékekre és a Pixel szériára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.