Hirdetés

Tölthető az első Windows 10 Redstone 2 ISO



|

Már tisztán is telepíthető a következő nagy frissítés előzetese.

Hirdetés

Egyre több jel utal arra, hogy a Microsoft lassan elkészülhet a Windows 10 következő nagy frissítésének kernelszintű fejlesztéseivel. Szokásunktól eltérően nem számoltunk be az elmúlt két hétben kiadott a Redstone 2 előzetesekről, részben mivel a fast ringben lévő publikus tesztelőknek kiküldött buildekben nem voltak különösebben izgalmas újítások, javarészt csak hibajavításokat hoztak.


Hirdetés


Szerda este a Microsoft szokásától eltérően nem adott ki újabb Windows 10 előzetes buildet a fast ringen lévőknek (ők maradtak a build 14936-on), helyette kiment a slow ringeseknek a korábbi build 14931. Ugyanez a változat ISO-telepítőkészletben is elérhetővé vált, így az előzetesek tesztelésébe bekapcsolódni kívánók mostantól tisztán is telepíthetik a Redstone 2-t.



Egyelőre nem világos, hogy fast ringesek kapnak-e friss buildet a héten, Dona Sarkar szerint jelenleg a slow ringes telepítések telemetrikai adatait elemzik az Microsoft illetékesei.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.