Hirdetés

Tölthető az ingyenes STALKER Lost Alpha



|

Nem szükséges bármely előző STALKER játékkal rendelkezni a futtatáshoz.

Hirdetés

Rendszeres látogatóink gamer hányadának megítélése meglehetősen nehéz feladat, azonban kötve hisszük, hogy senkinek sem okozott volna legalább részleges csalódást a 2007-ben nagy nehezen végre piacra került STALKER: Shadow of Chernobyl első személyű lövölde. Az ukrán készítőknek technikai okokból drámaian vissza kellett skálázniuk a játék világával kapcsolatos grandiózus elképzeléseiket, ráadásul két újabb STALKER kiadása után a fejlesztő GSC Gameworld tulajdonosa 2012-ben váratlanul (és máig nem tisztázott motivációból) lényegében megszüntette a vállalatot.
 

Hirdetés


Hála égnek addigra a magyar alapítású, de nemzetközi Dezowave moddercsapat jó kapcsolatot alakított ki GSC munkatársaival, az első STALKER eredeti koncepciójának lehető legrészletesebb megismerése után pedig a derék modderek nekiálltak visszaállítani a nagyjából eredeti állapotokat, noha teljesen saját pályák is találhatóak a játékban. A múlt szombat helyett technikai problémák folytán csak vasárnap kiadott STALKER: Lost Alpha közel 6 év áldozatos munkájának eredménye.
 


A teljesen önmagában futtatható, azaz semelyik STALKER játék birtoklását nem igénylő Lost Alpha jelenleg béta állapotban van, így nem kell stabilan futtatható termékre számítani, a következő hetekben-hónapokban várhatóan számos kisebb-nagyobb javítás fog érkezni hozzá.


További fontos információkért és letöltési linkekért a STALKER Lost Alpha ModDB-s oldalát tessenek meglátogatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.