Hirdetés

Tölthető az Opera Mini 7 iOS-re



|

Az ingyenesen használható Opera Mini webböngésző hetes verziója már elérhető az almás eszközök tulajdonosai számára.

Hirdetés

Ha iPad vagy/és egy iPhone boldog tulajdonosai vagyunk, akkor még több okunk van az örömre, hiszen megjelent az Opera Mini 7 iOS-re szánt változata, amely már letölthető a jól megszokott és közismert App Store-ból.

Az Opera Mini hetes kiadásában átdolgozásra került a program felülete is, a frissítések eredményeként a Speed Dial lapon például több, mint 9 oldalt helyezhetünk el kedvünk szerint. Gyorsabban töltődnek be a kívánt oldalak, fényképeket tölthetünk fel a Camera roll gyűjteményből, ráadásul a Google Maps térképek használatakor közvetlenül a natív alkalmazást vehetjük igénybe. Ha eddig úgy gondoltuk, hogy a betűméret egyes szövegeknél túl kicsi, könnyed mozdulattal nagyíthatunk rajta a bevezetett zoom funkcióval, amivel kényelmesen olvashatjuk tovább aktuális cikkünket.

Szintén az új verzió hozta magával a fülek egy mozdulattal való bezárhatóságát, de olyan apró, mégis értékes változtatásokat is eszközölt, mint a jól ismert www előtag "megszűnése", a tovább fejlesztett felhasználói felület, valamint különböző stabilitási és teljesítménybeli javulások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.