Hirdetés

Tölthető az Ubuntu 13.04



|

Főként részleteiben csiszolódott sokat a disztribúció.

Hirdetés

Ma délután a Canonical elérhetővé tette a Raring Ringtal kódnévre hallgató Ubuntu 13.04 operációs rendszerének végleges kiadását, a letöltéshez ajánlott tükörszerverek a népszerű Linux-disztribúció hazai közösségének weboldalán találhatóak. A kiszolgálók terhelésének csökkentése érdekében a hosszú idő óta először Wubi nélkül érkezett rendszer beszerzését torrenten keresztül javasoljuk, már telepített korábbi verziót használva pedig most is lehetőség van az új változatra való közvetlen frissítésre.


A rendszer újdonságainak listáját nem részletezte különösebben a Canonical, amely főként annak tudható be, hogy hatalmas újdonságok helyett inkább rengeteg apró fejlesztést végeztek a programozók: elsősorban a Unity grafikus felület vált szebbé és gyorsabbá, de persze a harmadik féltől származó csomagok is frissek.


A kilenc hónapra rövidített támogatási ciklus miatt az Ubuntu 13.04-hez jövő év januárjáig lesz hivatalos terméktámogatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.