Hirdetés

Tölthetőek az új AMD és NVIDIA driverek



|

Befutott a Radeon Software Crimson Edition 16.9.2 és a GeForce 372.90 WHQL Game Ready driver.

Hirdetés

Az AMD kiadta a Radeon Software Crimson Edition legújabb verzióját, a 16.9.2-es meghajtóprogramot. A driver optimalizációkat tartalmaz a Forza Horizon 3-hoz, így a játék rajongóinak fölöttébb érdekes. 

Hirdetés

Ebben a csomagban nincs benne az AMD Raptr nevű gaming appja, amelyet az NVIDIA GeForce Experience-re válaszul rakott össze az AMD. Ennek hála a telepítő mérete körülbelül 35 MB-tal kisebb. 

Az AMD videokártyák mellett az NVIDIA grafikus vezérlők meghajtóprogramja is frissült. A GeForce 372.90 WHQL driver egyben Game Ready is, és szintén a Forza Horizon 3-ra készült fel optimalizációkkal és optimális beállításokkal. 

A csomagban itt a GeForce Experience új, 3.0-s változata is benne van, ami már felújított kezelőfelülettel rendelkezik. Az NVIDIA driver ide kattintva szerezhető be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.