Hirdetés

Töltse le tőlünk az új Trilliant!



|

Három kritikus hibát javít az új verzió, melyet már közvetlenül tőlünk is letölthet!

Hirdetés

Sokak kedvence a Trillian, amely azzal érdemelte ki ezt a státuszt, hogy egyszerre kezeli a legfontosabb csevegő hálózatokat, használatával egy időben beszélgethetünk az MSN, AOL AIM, ICQ, Yahoo Messenger és IRC csevegőket használó kapcsolatainkkal anélkül, hogy mindegyikhez külön klienst kellene telepítenünk.

 

0523trillian.jpg


A fejlesztő Cerulean Studios kiadta a legújabb, 3.1.10.0 sorszámú változatot, melynek telepítését kifejezetten javasolja minden jelenlegi Trillian-felhasználó számára. Három kritikus sebezhetőséget javítottak ugyanis, melyeka korábbi változatokban veszélyeztethették a gyanútlan csevegők számítógépét. A Secunia és a 3Com kötelékébe tartozó TippingPoint figyelmeztetett ezekre a veszélyekre, melyeket a második legveszélyesebb, tehát a "kiemelten kritikus" kategóriába soroltak.


Az egyik ilyen hiba az MSN azonnali üzenetküldő protokolljában bújt meg, a másik a talk.dll modul XML kezelésében lapult - ezek ráadásul még a felhasználó éberségétől sem függtek, szimplán egy rosszindulatú üzenet érkezése indította el a folyamatot. A harmadik hiba az AOL AIM üzenetküldési funkcióit használta ki, amikor egy trükkösen átalakított, képnek álcázott fájl megnyitása okozhatott bajokat. Mindhárom esetben a végcél akár az is lehetett (volna), hogy hackerek "távirányítással" juttassanak be futtatható állományokat a gépünkbe.


A javított, legújabb változatot most közvetlenül, tőlünk is letöltheti ide kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.