Hirdetés

Töltse velünk biztonságát!



|

Az Informatikai Biztonság Napja – letölthető előadások videón

Hirdetés

A PC World és a Computerworld stábja igyekszik ott lenni a legfontosabbakon és a legérdekesebb előadásokat online videón közzé tenni.

Kezdjük a napot az ICON Számítástechnikai Rt. rendezvényén! Az ITBN2006 konferencián több ismert nemzetközi biztonságtechnikai szakértő, köztük Marcus J. Ranum, az első tűzfal kifejlesztője tart előadást. Az egész napos rendezvényen 16-18 előadás fut egymással párhuzamosan 3 szekcióban, ezek felölelik a teljes vállalati és otthoni informatikai biztonság témakörét.

Délután kezdődik a „Totálvédelem”, a Microsoft nyilvános biztonságtechnikai rendezvénye a Jövő Házában, ahová mindenkit szívesen látnak a rendelkezésre álló hely beteléséig. Az ingyenes előadások témája a windowsos számítógépek védelme a vírusok és hackertámadások ellen.

Az ITBN2006 konferencia legizgalmasabb előadásai érkezési sorrendben még aznap délután kikerülnek a ComputerWorld honlapjára Flash-videóban, a Totálvédelem videós összefoglalóját a PC Studio novemberi adásában tekinthetik meg az érdeklődők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.