Hirdetés

Tömör gyönyör - KGB Archiver



|

Egy új tömörítőprogram, amely minden másnál kisebbre nyomja össze állományainkat.

Hirdetés

Rengeteg különböző tömörítőprogram és tömörítési formátum létezik: aki ezen a piacon szeretne valami újat mutatni, annak valami valódi újdonsággal kell előrukkolnia. Ezzel próbálkozik a kissé mókás (?) nevű KBG Archiver, amely minden más tömörítőnél kisebb állományokat hoz létre, amint azt a program weboldalán megjelentetett, illetve az általunk végrehajtott tesztek is bizonyítják. Ez a teljesítmény természetesen kompromisszumokkal jár, a KBG tömörítő ki- és becsomagolása is lényegesen lassabb, mint a több hasonló alkalmazásé. Ráadásul egyéb hátrányai is vannak, például a KGB formátum használatával a tömörített állományok darabolására sincs lehetőségünk - de jelszóval védett és önkicsomagoló állományok készítésére igen. Sajnos felületének kezelése kicsit körülményes, külön ablakban kell elvégeznünk a be- és a kicsomagolást, ráadásul hiába állítottuk be a magyar nyelv használatát is, a program utána is angolul szólt hozzánk.
Azoknak ajánljuk a KGB tömörítőt, akik tényleg a lehető legkisebb helyre szeretnék összecsomagolni adataikat - ennek fejében hajlandók tovább várni, és a többi tömörítő által kínált néhány extra funkcióról is lemondanak.

 

 

kgb.png

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.