Hirdetés

Történelmi szuperhősök Photoshoppal



|

Photoshoppal nincs lehetetlen, ezt már tudjuk egy ideje, így az is lehetséges, hogy Batman együtt pózoljon Fidel Castroval.

Hirdetés

Az elmúlt száz évben számos jól képzett fotós munkálkodott azon, hogy maradandó képeket rögzítsen a világ legkülönbözőbb fegyveres konfliktusaiban. Agan Harahap szándéka is ez volt, de ő az egyszerűbb megoldást választotta és képszerkesztővel kezdett neki a munkának, meglévő alapokkal.

Természetesen mindezt nem azért cselekedte, hogy kigúnyolja azokat az eseményeket, melyek sok-sok ember értelmetlen halálát követelték, mindössze annyi volt a szándéka, hogy az oda nem illő szereplőkkel egy picit megpróbálja a képek hangulatát megváltoztatni.

De a készítő nem csak szuperhősöket használt ki, hanem a filmtörténet egyik legendás alakját, Darth Vadert is oda nem illő helyekre illesztette be, így kerülhetett Luke Skywalker légzési nehézségekkel küzdő apukája Sztálin elvtárs és Sir Winston Churchill társaságába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.