Hirdetés

Tray Minimizer - tegyünk rendet a Tálcán!



|

Ez az alkalmazás abban segít, hogy könnyebben eligazodhassunk a Tálcán lévő futó programok között.

Hirdetés

Ha sok programot futtatunk egyszerre, akkor pillanatok alatt összekuszálódik Tálcánk, egyre nehezebben találunk meg bizonyos alkalmazásokat. Ezt a problémát orvosolja a Tray Minimizer, amelynek használatával többek között bármely futó programot a Tálca értesítési területére száműzhetünk - még akkor is, ha az adott alkalmazás ezt nem támogatja. Használata igen egyszerű: a hagyományos Windows- ablakfejlécen a szokásos bezárás, kicsinyítés és nagyítás gombok mellett két új lehetőséget is lelünk. Az egyikkel a Tálca értesítési területére küldhetjük az adott alkalmazást, míg a másik használatával még jobban elrejthetjük azt a kíváncsi tekintetek elől: gyakorlatilag teljesen „láthatatlanná" válik a program - se a Tálcán, se az értesítési területen nem lesz látható. Elővarázslásához a Tray Minimizer saját ablakát kell előhívnunk: itt egy külön mezőben leljük a teljesen elrejtett alkalmazásokat. A program lehetővé teszi, hogy egy alkalmazás több ablakát (például Internet Explorer-ablakok) egy ikon alá gyűjtsük be a Tálca értesítési területén, ahogy azt is, hogy az összes korábban kicsinyített program ablakát egyetlen gombnyomással előhívhassuk.

 

tray2.jpg

 


Ezt az egyszerű alkalmazást azoknak javasoljuk, akik egyszerre sok programot futtatnak, hiszen a Tray Minimizerrel rengeteg szabad helyet nyerhetnek a Tálcán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.