Hirdetés

Trillian Astra, a chat király



|

Akik hozzánk hasonlóan idegbajt kapnak attól, ahogy a Live Messenger és a Skype legújabb verziója kinéz és működik, ideig-óráig kihúzhatják a korábbi változatokkal – a Skype 3.6 majdnem tökéletesen fut Windows 7 alatt is –, azonban érdemesebb lehet valamilyen modern alternatíva után nézni.

Hirdetés

Ilyen például a legújabb Trillian. Az Astra néven elérhető 4-es verzió nemcsak az AOL, a Google Talk, az ICQ, a Jabber (XMPP), a Live Messenger és a Yahoo! csevegőivel kompatibilis, de egyedülálló módon képes a Skype-ot is helyettesíteni, illetve beépítették a legnépszerűbb közösségi oldalak (Facebook, Twitter, MySpace stb.) támogatását is. A lehetőségek listája kellőképp lenyűgöző; az már csak hab a tortán, hogy természetesen Windows 7-kompatibilis, de ha nem akarjuk feltelepíteni, elérhető böngészőben használható változatban is!

 

 

trillian_astra.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.