Hirdetés

Túl az 1 millión a Google Allo



|

Csak Android platformon több mint 1 millió alkalommal töltötték már le a Google új üzenetküldőjét.

Hirdetés

Nem olyan régen indult útjára a Google Allo üzenetküldője, és bár egyesek aggódnak az adatvédelem miatt, általánosságban pedig felemás értékeléseket kapott a szolgáltatás; mégis hatalmas az érdeklődés iránta. 

Hirdetés

Ami azt illeti, már szombatra több mint egymilliószor töltötték le a Play Áruházból, csak az androidos készülékekre. A toplistán a Facebook Messengert is megelőzte, illetve jó úton van a Google Duo sikeréhez - a testvérappot 10 napon belül több mint 5 millióan töltötték le. 

Ezek a számadatok nem veszik figyelembe az iOS-es telepítéseket, és mivel a Play Áruház is az 1-5 milliós tartományt listázza, ezért feltehetően a tényleges felhasználók száma már magasabb a milliónál. 

A Google nagy megjelenései mindig felkeltik a figyelmet, azonban az már egy másik kérdés lesz, hogy mennyire tudja megtartani a felhasználókat az Allo és a Duo. Ugyan mindkettő remek tudással bír, az iMessage, a Facebook Messenger, a WhatsApp és a hasonló riválisok mellett nem biztos, hogy ez elég a felhasználóknak a váltáshoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.