Hirdetés

Twitch-riválist vett a Microsoft



|

A Beam érdekessége, hogy a Twitch-nél és a YouTube-nál is gyorsabb.

Hirdetés

A Microsoft szeretné magát belevetni az élő streaming és a játékok világába, ezért felvásárolta a Beamet, egy 6 hónapos szolgáltatást, ami a Twitch és a YouTube riválisa. 

Hirdetés

A Beam nagy előnye a riválisokkal szemben az, hogy nagyon alacsony a videók késése, vagyis a felhasználók a streamerekkel közel valós időben kommunikálhatnak a megszokott 10 másodperces lemaradás helyett. 

Ez az interaktív tényező olyan elem a közvetítők és a nézők között, amit jelenleg sem a Twitch, sem a YouTube játékosai nem tudnak elérni. 

Legyen szó a Counter Strike-ról vagy a Minecraftról, a nézők azonnali tanácsokat tudnak adni, késések nélkül. 

A vásárlás főként az Xbox miatt történt meg, vagyis nem lenne meglepő, ha a következő Microsoft konzol már live streaminget is kínálna - vagy akár a meglévőek. 

A Beam szerint a jelenlegi felhasználók nem éreznek majd változásokat, a felvásárlás valójában még több erőforrást és fejlődést jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.