Hirdetés

Ügyes újdonsággal bővült az androidos SwiftKey bétája



|

Az új vágólap egyszerűbbé teszi a másolást és beillesztést.

Hirdetés

A Microsoft nemrég frissítette az androidos SwiftKey bétáját, méghozzá egy olyan hasznos funkcióval, amelyet az app felhasználói tábora egy ideje már hiányolt. Vágólapi panellel újított az app. 

Hirdetés

Az új funkciót nem rejtették túl messzire a billentyűzettől. Az előhívásához mindössze egyet kell simítani a billentyűzet felületén, úgy, ahogyan a beállításokhoz is mennénk. 

A vágólap követi az összes másolt vagy áthelyezett szöveges tartalmat az elmúlt időszakból, és listába szedve jeleníti meg azokat. 

A fontosabb elemeket le lehet tűzni, vagyis későbbi használatra elmenteni. Saját elemek is felvehetőek, például fontos e-mail-címek, számok vagy címek. Amikor valamit be akarunk illeszteni, elegendő balról simítani egyet a javaslatok sorában, majd rábökni a vágólap egyik elemére. 

A SwiftKey aktuális bétája külön appként érhető el a Google Play Áruházában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.