Hirdetés

Új 720p-s webkamera a Microsofttól



|

A Microsoft bemutatta 720p-s webkameráját, a LifeCam Cinema HD-t.

Hirdetés

 

A Microsoft bemutatta legújabb webkameráját, amelyet LifeCam Cinema HD névre keresztelt. A kamera nem rejt semmilyen elképesztő újdonságot, azonban egy jó tudású eszközről van szó, amely HD-anyagok felvételére is képes, 720p-ben.

 

Az USB 2.0-án keresztül használható LifeCam Cinema HD 1280 x 720-as felbontást tesz lehetővé, 30 fps mellett. Az autofókuszos kamera maximum négyszeres digitális zoomra képes, és a tetejére került még egy zajszűrős mikrofon is.

 

A kamera rendelkezik egy úgynevezett ClearFrame nevű extrával, amelynek hála tisztább képet tud felvenni. Az eszköz használatához kétmagos processzorra van szükség (minimum 1,6 GHz, az ajánlott 3 GHz), és az ára sem alacsony, 80 dollárba, tehát több mint 15 000 forintba kerül majd szeptember 9-től, amikortól kapható lesz.

 

lifecam-cinema-hd.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.