Hirdetés

Új Adobe e-szemináriumok



|

Digitális oldaltervezést és illusztráció- készítést tanulhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

A művészeti igazgatók és designerek számára készült anyag a digitális oldaltervezésre és az illusztrációkészítésre helyezi a fő hangsúlyt, de emellett a nyomdai előkészítéssel foglalkozó szakemberek is profitálhatnak belőle. Az új sorozat betekintést nyújt az Adobe Creative Suite 2 csomagba. Előadásokat láthatunk az InDesign CS2, Illustrator CS2 és az Acrobat programok használatáról, két speciális előadást a PDF és JDF készítés trükkjeiről, valamint az adatbázisokra alapuló tömeges nyomtatásról.

Az élőadást az on-line kérdésekre adott válaszok zárják. Bővebb tájékoztató és a regisztráció lehetősége az Adobe regisztrációs oldalán található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.