Hirdetés

Új belépőképernyőt kap a Gmail



|

Kinézet és funkcionalitás szempontjából egyaránt változik a felület.

Hirdetés

Úgy tűnik a Google nem csak a Chrome böngészőben készül látványos változtatásokat végrehajtani, ugyanis a Zinx beszámolója alapján hamarosan megújul a vállalat szolgáltatásaiba való belépéshez használt felület is.

Hirdetés


Ez elsőre nem tűnik hatalmas szenzációnak, ám az új megjelenés a jókora „One account. All of Google.” (nagyjából „Egy fiók. Minden, ami Google.”) feliratával némileg rendet tehet a felhasználók fejében: a vállalat különféle szolgáltatásai szimbiózisban élnek egymással, azaz a látszólag különálló portálok összekapcsolódnak a háttérben. Ez sokak esetében szigorúbb adatvédelmi beállításokhoz, ésszerűbb megosztási praktikákhoz vezethet.


Kevésbé spekulatív újdonság, hogy az új kezdőlap képes „megjegyezni” a rajta keresztül egyszer már bejelentkezett felhasználókat, így ha többen is használnak egy számítógépet (vagy ugyanaz a személy több fiókkal rendelkezik), akkor egy listából ki lehet választani a meglátogatni kívántat, csak a jelszót kell begépelni a belépéshez.


A jelek szerint a friss nyitólap egyelőre csak tesztelés alatt áll, a széles körben való elérhetővé válásának ideje nem tisztázott.


(Az információ forrása: Zinx, The Next Web)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.